Vilkosenmäen Rusien sukuseura

 
             

Hyvä sukulainen! 

Vilkosenmäen Rusien sukuseura kokoontui 17.4.2010. Kokouksen pöytäkirja voi lukea tästä. Kokouksessa selvisi sukuseuran ry. hakemuksen rauenneen. Toimintaa päätettiin jatkaa vapaamuotoisempana. Tulevaisuudessa sukuseuran on tarkoitus kokoontua vuosittain. Kutsu kokoukseen lähetetään suvun jäsenille, joiden yhteystiedot ovat tiedossa. Päivitä tietosi tästä.

 

TOIMINTA

Sukuseuran toiminnan koordinoimiseksi muodostettiin kahdeksan jäsenen toimikunta, joka vastaa tilintarkastuksesta, koollekutsumisesta ja osoitetietojen ylläpitämisestä. Toimikunnan koollekutsujana on Seppo Rusi. Toimikunta järjestää yhteisiä tapahtumia jäsenten ideoinnin mukaan, eli ehdotuksia vastaanotetaan. (Ehdotuksia seuraavan sukutapaamisen paikaksi on esitetty mm. kevät viikonloppu Uudellakirkolla, kylpyläviikonloppu Ikaalisissa).

 

JÄSENMAKSU 2011

Jäsenmaksu vuodelle 2011 on 10 euroa. Maksu suoritetaan tulevassa sukutapahtumassa tai sen voi maksaa sukuseuran tilille.

YHTEYSTIEDOT

Sukuseuran toiminnan varmistamiseksi jäseniä pyydetään ilmoittamaan yhteystietojen muutoksista toimikunnalle. Osoiterekisterin ylläpitäjä on Tiina Holopainen, sähköposti tiina-holopainen(at)hotmail.com

 

VALOKUVAT

Nyt on suvun vanhoja kuvia saatu tallennettua, jatkossa olisi hyvä saada myös tuoreempia kuvia, jotta mahdollisimman paljon suvun historiasta saataisiin talteen. Ottakaa kuvia perhetapahtumista ja sukulaisista. Jos käytte suvun haudoilla, ottakaa kuva hautakivistä jotta saadaan tallennettua niitä, niin kauan kuin mahdollista, sillä hautapaikkojen ajat umpeutuvat yllättävän nopeasti.

Voitte lähettää kuvia myös muiden nähtäväksi rusi.info nettisivuille. Avaa pikaohje.

 

UUSIA JÄSENIÄ?

Jos tiedät sukulaisia, jotka haluavat jäseneksi tai mukaan tapahtumiin, niin ilmoitathan hänelle seuran yhteystiedot.  Kaikki ovat tervetulleita tapaamisiimme. 

Aurinkoisin terveisin toimikunnan puolesta!

Tiina ja Johanna, 20.7.2010.

 

kirje 20.7.2010 seuran jasenille.pdf Toimikunta 2010 Sukuseuran perustaminen 3.5.2003
5.2.2011 HÄMEENLINNAAN! avaa tästä.